Tasavvuf Derneği

Kullanım Hakları ve Gizlilik İlkeleri

Bu siteyi kullanmaya basladiginiz andan itibaren asagida yazili tüm hususlari tamamen anlamis ve kabul etmis sayilirsiniz.

www.tasavvufdernegi.com bu maddelerde önceden haber vermeksizin degisiklik yapabilir. Bu sartlardan bir ya da birkaçinin ihlal edilmesi durumunda herhangi bir uyari ya da bilgi vermeye gerek kalmadan kullaniminizi kisitlama ya da son verme hakkimiz saklidir. Siteyi kullanirken tüm islemlerinizden kisisel olarak sorumlu oldugunuz, eylemleriniz nedeniyle zarar görebilecek herkesin zararlarini tazmin etmek zorunda kalacaginiz önemle ihtar olunur. Asagida yazili hususlarin herhangi birinin yasalar çerçevesinde, kanun koyucu, herhangi bir resmi mercii ya da mahkemelerce geçersiz addolunmasi diger maddelerin geçerliligini etkilemez.

Bu sitenin tüm içerigi; metin, grafik, logo, resimler, fotograflar, sekiller, teknik ve bilimsel çizimler, sesli klipler, animasyon, video ve müzik kayitlari, yazilimlar, program kodlari; dis görünüm, dizayn, sistem ve teknik unsurlar; sitenin toplama, düzenleme ve montaj bazinda içerik derlemelerinin tamami; endüstriyel tasarimi bunlarla sinirli olmamak ve bunlara bagli her türlü haklar dahil olmak üzere yalnizca www.tasavvufdernegi.com veya içerik saglayicilarina ait olup, halen mevcut ve yürürlüge girecek tüm türkiye mevzuati, uluslararasi telif hakki, marka yasalari ve uluslararasi sözlesmeler ile koruma altindadir. Yukarida sayilan unsurlarin www.tasavvufdernegi.com'un yazili izni olmak sizin kismen veya tamamen, dogrudan veya dolayli olarak aynen ya da baska bir sekilde kullanimi, iktibasi, kopya edilmesi, çogaltilmasi, degisiklik yapilmasi, depolanmasi, baska bir bilgisayara yüklenmesi, postalanmasi, dagitimi, nakli, tekrar yayinlanmasi, teshiri, uyarlanmasi, islenmesi, temsili, ticari amaçla elde bulundurulmasi, satilmasi veya yukarida sayilan fiillerin tesvik edilmesi, yapilmasinin kolaylastirilmasi yasaktir. Ancak, bu sitede duyurulan tüm haklar sakli kalmak kosuluyla kullanicilar kendi kisisel ve ticari olmayan kullanim amaçlari için malzeme indirebilir.

www.tasavvufdernegi.com yürürlükteki hukuk kurallarinin izin verdigi azami ölçüde kullanicilarin maruz kaldigi herhangi dogrudan, dolayli, özel, tesadüfi, hukuki, mali, cezai ve sair her türlü zararlardan; hizmetlerinin kullanimi veya kullanilamamasi; hizmetleri dolayisiyla yapilan islemler; kâr, veri veya diger soyut hususlarin kaybi; ikâme edilen mal veya hizmetleri elde etme maliyeti; yetkisiz erisim; kisisel bilgi ve iletilerin tahrifati; alinan mesajlar; sitenin iyi ya da kötü performansi; izinsiz olarak baska bir www.tasavvufdernegi.com sitesinin yapilmasi; hizmet ikâmesi veya fihristten kaynaklanan zararlar dahil olmak, ancak bunlarla sinirli olmamak üzere her türlü taleplere karsi, bu tip zararlarin gerçeklesmesinin mümkün olabilecegine dair uyarilar olmasa ve bu zararlar akit, ihmal, haksiz fiil, kanun, adalet, hukuk veya baska sebeplerle dogmus olsalar dahi sorumlulugu bulunmamaktadir.

www.tasavvufdernegi.com, sundugu site içeriginden; internet kullanicilarina verecegi hizmetler dolayisiyla donanim ve yazilim temininden; hizmetlerin verilmesi esnasinda veya herhangi bir zamanda olusabilecek ariza ve sair teknik sebeplerden; bu hizmetlerin verilmesine ara veya son verilmesi yahut hizmetin kesintiye ugramasindan; keza donanim, yazilim ve internet sunucusundan kaynaklanan aksakliklar sonucu üçüncü kisilerin kendisine ait bilgilere erisiminden sorumlu degildir.

www.tasavvufdernegi.com diger internet sitelerine baglantilar ve yönlendiriciler saglamaktadir. Bu baglantilar, link verilen sitelerin bize ait oldugunu ya da denetlendigini göstermez. Baglanti verilen sitelerdeki malzemeler "oldugu gibi" saglanmakta ve açik ya da dolayli hiç bir garanti verilmemektedir. www.tasavvufdernegi.com, baglanti verilen sitelerle ilgili hiç bir sorumluluk kabul etmez. Bu sitelerin virüslerden veya baska zararli unsurlardan arinmis oldugu garantisini vermez. www.tasavvufdernegi.com, bu sitelerdeki malzemelerin kullanimi ya da kullanim sonuçlari, dogrulugu, kesinligi, güvenilirligi, zamaninda oldugu ve sair hiç bir konuda garanti vermez.

Bu site Tasavvuf Derneği tarafından yapilmis ve isletilmektedir. Bu sitedeki tüm kurallar, beyanlar ve bu sitenin kullanimi Türkiye maddi hukuk ve Türkiye usul hukuku kurallarina tâbidir. Bu site ile ilgili uyusmazliklarin çözümünde İzmir mahkeme ve icra daireleri münhasiran yetkilidir.

Telif Haklari, Sinirli Sorumluluk Beyani, Site Kullanimi ve Hukuki Bildirimler hakkindaki tüm görüs ve önerilerinizi iletisim adresine bekliyoruz.